Welkom

zondag 27 november 2011

Verkoop informatie


Op dit blog deel ik al mijn kaarten, doosjes en andere freubels die ik wel wil verkopen, dan wel dingen die ik voor jullie kan maken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Mocht je iets willen kopen, stuur me een e-mail met jouw bestelling (wzweers@hotmail.nl). Ook voor vragen of bestelling van niet standaard dingen kun je hier terecht. Voor deze niet standaard dingen (zoals nog te maken doosjes, sjaaltjes, andere dingen) reken ik een doorloop tijd van een maand.
Verkoop gaat op binnenkomst van e-mail. Foto's worden verwijderd nadat ze gereserveerd zijn. Na binnenkomst van jouw e-mail krijg je een factuur e-mail met daarin de totale kosten en bankgegevens. Na ontvangst van het totaalbedrag wordt de zending verstuurd. Let op: het versturen van een pakje kost al heel gauw E 6.75. Ophalen blijft dus het gemakkelijkste.
Om te kijken wat ik verder zoal allemaal maak, is er mijn andere blog wilma's hobbies.

Dit blog is opgedeeld in een aantal tabs:
Kaarten (note: kleuren kunnen iets afwijken van origineel - zijn helaas door fotograferen iets rozer dan het origineel). Wil je een speciale kaart en staat deze er niet bij stuur me dan een e-mail op onderstaand e-mail adres en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.
(Ka)doosjes - allerlei leuke kadootjes al dan niet direct verpakt in doosjes. De doosjes zijn ook los leverbaar en in andere kleuren. Graag dan even mailen.  Verder kan ik  een heleboel doosjes maken, maar deze heb ik niet altijd ook  op dit blog staan. Op mijn andere blog ( wilmas hobbies/doosjes )staan een heleboel dingen die ik gemaakt heb. Mocht je hier iets leuks zien of heb je een speciaal kadootje waar je een doosje voor zoekt, mail me dan even en ik kijk wat ik kan doen.
Sjaaltjes - gehaakte en gebreide sjaaljes zoals ik ze op voorraad heb. Mocht je een andere kleurstelling zoeken - dat kan, maar hier kan ik geen garanties geven dat ik deze kleur ook kan vinden.
Textiel en Vinyl - Met vinyl, heat transfer en Rhinestones kan ik een heleboel leuke dingen maken. Een aantal voorbeelden zijn gegeven. Mocht je ook zo iets willen mail me dan even voor een prijs opgave. Er is hier heel veel mogelijk, dus ook iets met een eigen patroon.
Kerst - onder deze tab alles wat met Kerst te maken heeft, inclusief de kaarten
Zpaghetti - mijn nieuwste hobby is (Zpaghetti) haken. Vind het heel leuk om ook voor anderen iets te maken. Hier moet je denken aan sjaals, kussen omtrekken en tasjes. Als je dat leuk vind moet je even mailen dan kan ik wat andere voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is en wat de kosten dan zijn. Een aantal voorbeelden staan onder de tab Zpaghetti. 
Foto-albums en schilderijen - onder deze tab heb ik een aantal voorbeelden van albums en schilderijen staan die ik ooit heb gemaakt. Als je het leuk vind dat ik iets voor je maak  - mail me even dan kijken we even naar wat je graag zou willen en wat de prijs dan wordt.
Keramiek - mijn schoonmoeder heeft vroeger keramiek lessen gegeven. Nu ze geen  atelier meer heeft zijn de gemaakte voorbeelden te koop.


Knutsel groetjes van Wilma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten